Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Blog

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Körforgás

(WhitePegasus, 2010.11.27 10:18)

Valami megszületik és valami véget ér. De miért olyan nehéz elengedni valamit? Miért ragaszkodunk valamihez, ami már nem működik? Szerintem ezen már mindenki eltöprengett legalább egyszer az életében.
Ha valami nem jó nekem, akkor miért akarom megmagyarázni, hogy az mégis jó? Ezt szoktuk erre mondani, hogy "tudom a fejemmel, hogy el kellene engedni, de a szívemből nem bírom".

Ma rádöbbentem arra, hogy az is lehet, hogy ez épp fordítva van! És pont ez a csapda az egészben....
A szívem tudja, illetve érzi, hogy el kellene engedni valakit vagy valamit, de épp a gondolataim és az egóm nem akarja. Hiszen az egó fél, az egó akar birtokolni és az egó küzd az életben-maradásáért, és mindenbe kapaszkodik, hogy problémát teremtsen, mert ez élteti. A szívből jövő szeretet pedig nem akar sem ragaszkodni, sem birtokolni.
........
Ennek felismerése hirtelen egy másik szintre emelt fel.. hatalmas megkönnyebbülést okozott és felszabadított....
Köszönöm!

Remélem, Te, aki e sorokat olvassa most...és jártál már ilyen cipőben, akkor számodra is megtapasztalhatóvá válik ez a felemelő érzés....
Ha felismered ezt a csapdát, akkor már ki is léptél belőle!
Sok sikert!

A Pénz Szeretet imája

(WhitePegasus, 2010.11.21 08:59)

A Pénz Szeretet imája .Egyetemes Isteni Ősforrás .


Ezt az időt annak szentelem, hogy megnyissam magamat, és életemet a bőséged előtt.

A bőség előtt ami szabadon áramlik végig e tiszteletre méltó világon,

A bőség előtt amely sokak ajándéka nem csak a keveseké.

A bőség előtt amely születésemtől fogva jogom van, mert én is isteni lény vagyok, a megvilágosodás felé vezető úton.

Segíts nekem abban hogy megtanuljam, a pénz nem más mint Te Vagy , a pénz a Te részed ahogy én is a Te részed vagyok, és Te is az Én részem Vagy.

Segíts nekem abban hogy megtanuljam: a pénz a spirituális tanuló ösvény részét képezi.

Segíts nekem abban hogy megtanuljam: a pénz nem az enyém ne tartozik az irányításom alá.

Taníts meg engem miként változtassam meg a pénzhez fűződő hozzáállásomat.

Taníts meg engem arra, hogy energiaként tudjak a pénzre tekinteni: olyan energiaként, amelyet szeretetté változatunk.

Hogy minden általam elköltött összeg a belőlem áradó szeretet és fény áramlatán kerüljön a forgatagba, hogy minden általam elköltött összeg szeretet vihessen egy másik ember életébe.

Segíts nekem mindennap, hogy megtudjam nyitni a szívemet és az elmémet a lehetőség előtt, hogy képes vagyok megváltozatni a pénzhez kapcsolódó gondolataimat: hogy képes vagyok negatív elképzeléseimet, új meggyőződéssé formálni, amelyben a pénzből szeretet lesz

Mély hálát érzek a segítségért, és mind azért a bőségért, amelyben naponta részesíted életemet.

Így legyen.


Barbara Wilder, A Pénz Szeretet c. könyvéből

Szinkronicitás

(WhitePegasus, 2010.11.13 10:17)

Érezted már, hogy vannak olyan pillanatok és helyzetek, amikor minden összepasszol, minden szinkronba kerül, anélkül, hogy erőlködnél bármin is. Ezek, azok a "véletlenszerű" találkozások, szinkronicitások, amik elvezetnek mindig a következő lépéshez, a megfelelő helyre, a megfelelő emberrel, a megfelelő időben és éppen a megfelelő módon kapcsolódnak össze az események. Ha észreveszed, hogy ilyesmi történik veled éppen, és ezekben a pillanatokban is tudatos maradsz és figyelsz, akkor mérhetetlen békét és nyugalmat lehet érezni, hogy egyszerűen együtt áramolsz az Univerzummal és összekapcsolódik a Föld az Éggel.

Felelősség

(WhitePegasus, 2010.11.10 14:37)

"Ha nem vállalsz felelősséget tudati állapotodért,
nem vállalsz felelősséget az életért."

Adni

(WhitePegasus, 2010.11.10 14:32)

Ha úgy döntesz, hogy valakinek adsz, akkor tedd azt feltétel és elvárások nélkül. Észre fogod venni, hogy mennyivel más energia fog áramolni. Az Univerzum meg úgyis gondoskodik, hogy valamilyen formában visszajuttassa neked ezt az energiát.

Élet

(WhitePegasus, 2010.11.09 09:30)

"Lélegzem, tehát Vagyok"

Álom vagy valóság?

(WhitePegasus, 2010.11.08 20:15)

Éreztél már olyat, - mikor rég nem látott ismerősökkel találkoztál, - hogy nem tudtad eldönteni, hogy most vajon ők élnek a valóságban, és te egy álomvilágban, illetve fordítva. De mi a valóság? És mi az álom? Nekik az a valóság, amiben ők élnek, neked meg nyilván az, amiben te élsz. De melyik az igazság? És egyáltalán mi az, hogy igazság?
Csak hallgatod őket, és ők csak mondják... Mikor megkérdezik, hogy te hogy vagy és éppen válaszolni akarnál.. , abban a pillanatban belekezd egy másik saját történetébe. Furcsa dolog ezt kívülről szemlélni, megfigyelőként látni és átlátni, hogy valójában mi is történik. Egók harca folyik az energiáért, a figyelemért. Ha ebbe a játszmába nem szállsz be, akkor rögtön azt mondják, hogy milyen szótlan vagy ma. Pedig valójában nem is kíváncsiak rád igazából - hiszen akkor meg is hallgatnának. Mi a megoldás? Csak figyelj és maradj a pillanatban és legyél csak szemlélője a történésnek, és akkor nem csalódottan fogsz hazamenni, hanem egy újabb tapasztalással a zsebedben.

 

 

Képgaléria


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 46905
Hónap: 376
Nap: 13